Kookworkshops "De Mers"


Workshop 2 april 2017

"Russisch Menu"


Dit menu is samengestel door ons zelf. We hebben gekeken naar klasssieke recepten uit de Russische maar zeker ook de keukens van Georgie en Azerbaijan. En dit alles hebben we geprobeerd in een culinair jasje te gieten. Uiteraard kunnen ingredienten als Kaviaar en de oer Russische Blini niet ontbreken en bieten uiteraard. Ook de echte Russiche haring. De dalma, een gevuld aubergine rolletje, staat ook op het menu, en wat is een Russich diner zonder Shashlik maar dan wel weer met satsebelli, een saus uit Georgie. Het desert is gebaseerd op de Russiche traditie van paddenstoelen zoeken in het bos.

MENU

Amuses
Kaviaar op een Pannenkoekje
Haring onder een bontjas
Aubergine rolletje gevuld met noten

Voorgerecht
Vis in Aspic met venkelpuree

Hoofdgerecht
Shashlik met gevulde paprika, satsebeli en gevulde lavash

Desert
Het Russische bos