Pannenkoekje.
300 gr aardappelen (middel groot)
1 st ei
1 el bloem
0.3 tl soda
zout
peper
Zonnebloemolie
Presenteren
100 ml slagroom
100 gr Philadelphia met kruiden
1 pt Kaviaar rode (Zalm eitjes)
1 pt Kaviaar zwarte(Tsarskaya)
1 pt Kaviaar gele (kabeljauw)
10 tk dille
bereidingswijze
Pannenkoekje
1. Schil de aardappelen en rasp ze fijn.
2. Doe het mengsel in een kom en meng het met het ei, bloem, zout en peper.
3. Bak de pannenkoekjes in een poffertjes pan mooi bruin en gaar.
4. Reserveer de pannenkoekjes.
Presenteren
5. Klop de slagroom stijf.
6. Meng de slagroom met de Philadelphia en doe het mengsel in de spuitzak
7. Leg een pannenkoekje op een amuselepel of een klein bordje
8. Leg op elk pannenkoekje de kaviaar van elke kleur
9. Leg een toefje van het Philadelphia mengsel op de kaviaar
10. Garneer met een takje dille.