Vulling
200 gr walnoten
0,5 bos koriander
2 el witte wijn azijn
3 tenen knoflook
Presenteren
3 takjes koriander
BEREIDINGSWIJZE
Aubergine
1. Aubergines op een mandoline over de lengte in dunne plakken snijden
2. Bestrooi de aubergine plakken ruim met zout
3. Het zout 15 minuten laten intrekken
4. Aubergine plakken goed droogdeppen
5. Plakken bakken in olijfolie tot ze mooi bruin en gaar zijn
6. Uit de pan halen en op keukenpapier laten uitlekken
Vulling
7. De walnoten samen met de koriander en de knoflook in de blender pureren tot een fijne massa
8 Wijnazijn toevoegen en opnieuw pureren tot een gladde massa
Presenteren
9. Een eetlepel van de noten massa op een plak aubergine leggen, uitsmeren en een rolletje van maken
10. Serveer de rolletjes op een lepel en versier met een blaadje koriander.